Uiteenlopende oplossingen

BVB Logistics is een ervaren logistiek dienstverlener voor zowel bulkmaterialen als goederen. We hebben uiteenlopende oplossingen; van kiepers tot silo’s. Naast de logistieke dienstverlening bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het inschakelen van een gekwalificeerde veiligheidsadviseur. Onze veiligheidsadviseur kunt u raadplegen bij vragen over de ADR Wetgeving en voor het opstellen van een ADR Jaarverlag.

LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

BVB Logistics is een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in het transport van bulkvrachten en het vervoeren en kiepen van 20ft, 30 ft, 40ft en 45ft zeecontainers. Met ruim 70 eigen vrachtauto’s en een team van 95 vaste medewerkers vervoeren wij dagelijks vrachten door heel Europa. Wij zien transport als topsport en zijn daarom altijd met ons vak bezig; 24 uur per dag en 7 dagen per week. Uw vracht is bij ons daarom in de juiste handen!

VEILIGHEIDSADVISEUR

Volgens de ADR Wetgeving is een transport bedrijf verplicht om een veiligheidsadviseur aan te stellen. Bij BVB Logistics hebben wij een gekwalificeerde veiligheidsadviseur in huis. De expertise van deze veiligheidsadviseur kan ook door derden worden ingezet op incidentele basis, bijvoorbeeld bij vragen over ADR Wetgeving en bij het opstellen van een ADR jaarverslag. Daarin staat hoe de ADR regelgeving is toegepast binnen de desbetreffende transportonderneming. Wij zijn hierin uiterst professioneel, flexibel en betrokken. Informeer naar de mogelijkheden en kosten.

GASDETECTIE

Desgewenst kan BVB Logistics na aankomst in de haven een gasdetectie uitvoeren op locatie. Deze gasdetectie is verplicht bij fysieke controle door douane (FYCO). BVB Logistics beschikt over de juiste apparatuur en kwalificering als gasmeetdeskundige om de gasdetectie vakkundig uit te voeren.

THE POWERFUL COMBINATION OF BVB LOGISTICS AND D&W TRANS