Nieuws

Habour shoot

Afgelopen zaterdag vond er een fotoshoot met onze nieuwste auto’s plaats. Als locatie kozen we de haven van Rotterdam. Naast een aantal DAF Euro 6 trekkers, is het wagenpark aangevuld met een gloednieuwe Volvo.

Lees verder...


Kroon op ons werk

Gisteren heeft BVB Logistics het certificaat ‘Keurmerk Transport & Logistiek’ ontvangen. Dit keurmerk van TLN is dé kwaliteitsstandaard voor de sector transport en logistiek. Bedrijven die over het keurmerk beschikken voldoen aan hoge eisen voor de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor opdrachtgevers betekent dit dat ze gegarandeerd

Lees verder...


Nieuw span

Binnen de BVB-vloot rijdt een mooi nieuw span; een ‘walking floor’ oplegger van De Kraker met een gloednieuwe DAF Euro 6.    

Lees verder...


Lof voor BVB Logistics

Omdat BVB Logistics meerdere initiatieven, zoals nachtrijden en modaliteitswijziging heeft doorgevoerd, heeft De Verkeersonderneming BVB Logistics uitgeroepen tot “best practice of 2013”. Dankzij de initiatieven wordt de spits op de A15 actief gemeden. Dit heeft meerdere voordelen, zoals brandstof- en tijdsbesparing.

Lees verder...


Membership Ecostar

Sinds 13 september 2013 is BVB Logistics lid van Ecostars. BVB Logistics heeft voor de inspanningen om haar brandstofverbruik te verlagen en de uitstoot van uitlaatgassen te verminderen een totale waardering ontvangen van 4 sterren.

Lees verder...


Page 1 of 1

?>